You are now being logged in using your Facebook credentials
Pasica
English (United Kingdom)Slovenian (SI)

Iskalnik

Kje se nahajamo


Klik na zemljevid


Bolečine V Hrbtenici
Bolečine v hrbtenici
Bolečine - Bolečine v hrbtenici

Bolečine v hrbtenici

bolecine-v-hrbteniciMnogi se sprašujejo, kaj je pravzaprav tajska masaža in čemu služi. Gre namreč za masažo, ki sprošča in istočasno daje energijo. Tradicionalna tajske masaže ima številne počasne gibe pri katerih se raztegujemo. Maserke uporabljajo svoje roke, prste, stopala, kolena in komolce za sprostitev napetosti v telesu. Stranke se nahajajo v različnih položajih podobnih jogi. S tem se povečuje fleksibilnost, sproščajo se mišične napetosti, poveča se gibljivost sklepov in telo se napolni z energijo. 

Raziskave kažejo, da je masaža, v povezavi z raztezanjem, lahko zelo koristna pri zmanjševanju ali odpravi bolečin v spodnjem delu hrbta. Pokazalo se je, da masaža zmanjšuje raven bolečine ter zaznavanje bolečine.  >>> CENIK

Bolečine v spodnjem delu hrbta nažalost preganjajo večino odraslih oseb. To je lahko posledica številnih dejavnikov, vključno s spanjem na slabih podlagah ali celo stres. Ko gre za lajšanje bolečin v spodnjem delu hrbta, se nikoli ne sme podcenjevati moč dobre masaže. Masaža vpliva na mišice, kite, kožo, sklepe, vezi, vezivna tkiva in organe prebavnega sistema.

Kako lahko tajska masaža blaži bolečine v hrbtu?

bolecine-v-hrbtu

Tajska masaža blaži mišične težave, še posebej pri bolečinah v hrbtu, vratu, ramenih, okorelosti sklepov, in splošnih bolečinah. Bolečine v spodnjem delu hrbta so lahko posledica stresa, slabe drže in šibkih trebušnih mišic, kar lahko privede do nepotrebnega pritiska na hrbtenico. Raztezni gibi pri tajski masaži pomagajo pri ohranjanju in lajšanju bolečin v hrbtenici.

Razbremenimo lahko tudi ramena in zgornji del hrbta. Različne tehnike tajske masaže se lahko uporabljajo za lajšanje teh napetosti. Ključno je, da se mišice raztegnejo po vsem telesu. Temeljita masaža trebuha lahko tudi razreši napetost v hrbtenici. Po opravljeni tajski masaži se stranke počutijo prerojeno, lažje in bolj zdravo.

Mnenje stranke: »Približno šest mesecev po zamenjavi umetnega diska, sem si privoščil svojo prvo tajsko masažo in bil sem navdušen. Nikoli nisem čutil česa podobnega. Lahko rečem, da med masažo ni nobene bolečine - razen sladke bolečine, ko čutite globoko sprostitev mišic. Maserka me je raztegnila in obrnila na vse možne strani in pri tem sem občutil svoje telo in globoko moč za katero sem mislil, da je že zdavnaj izginila. Resnično se veselim naslednjega obiska.« Aleš O.

Tajska masaža je primerna za večino ljudi ne glede na njihovo starost in fleksibilnost.

Privoščite si odlično tajsko masažo v Ljubljani. Več na 040 83 73 63

 

Najbolj gledano

narocila-icon

Naročila na

040 83 73 63

cenik-icon

Cenik

Masaže, peelingi in darilni boni.

galerija-icon

Galerija

Prijeten ambient, vzhodnjaški stil.

Delovni čas

Ponedeljek - Sobota

 10.00h - 22.00h

Nedelja

Zaprto

Darilni boni

darilni-bon-nl
Deprecated: Function split() is deprecated in /home/zdravozi/chaothai.si/plugins/content/cedit_articlefooter.php on line 33

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/zdravozi/chaothai.si/plugins/content/cedit_articlefooter.php on line 35

MASAŽA Z AROMA. OLJI

Danes 10% popust

Pokličite zdaj na

040 83 73 63

Nazadnje dodano

Najbolj brano

Ključne besede

Naroči darilni bon

dostava-darilni-bon

Narejeno zJoomla!