You are now being logged in using your Facebook credentials
Pasica
English (United Kingdom)Slovenian (SI)

Iskalnik

Kje se nahajamo


Klik na zemljevid


Bolečine V Križu
Bolečine v križu
Bolečine - Bolečine v križu

Bolečine v križu

bolečine v križuBolečine v spodnjem delu hrbta, ki jih pogosto navedemo kot bolečine v križu, prizadenejo približno 80% odraslih. Delovna mesta, ki pomenijo veliko tveganje za pojav te bolezni so tista, ki vključujejo dvigovanje, zvijanje telesa, obračanje in doseganje visoko postavljenih predmetov. REŠITEV?

Ta bolečina je lahko posledica številnih dejavnikov, vključno s spanjem na slabem ležalniku ali celo stres. Bolečina v križu je pogosto kostno-mišično obolenje, ki ga občuti 80% vseh ljudi v svojem odrastlem življenju.

Bolečine v spodnjem delu hrbta se pogosteje pojavljajo pri mlajših osebah kot pri starejših. V večini primerov ni nujna medicinska oskrba, ta je potrebna v primeru hudih travm ali če bolečino spremlja:

  • Nenačrtovano hujšanje ali hujšanje zaradi poškodbe/travme
  • Slabost v nogah
  • Težave z mehurjem in črevesjem, težave pri uriniranju in/ali blatu, izguba kontrole pri uriniranju/blatu.

KAJ POMAGA PRI BOLEČINAH V KRIŽU?

Pri bolečinah v spodnjem hrbtu oz. bolečinah v križu lahko pomaga masaža. Mnogi verjamejo, da masaža ne more škoditi, ravno nasprotno, pomaga! Vendar kako masaža deluje? Kakšno masažo moram poizkusiti? Ali res pomaga?

Masaža zmanjšuje bolečine v križu, depresijo, tesnobno počutje ter izboljša spanec. Dobra masaža lahko naredi čudeže pri bolečinah v križu. Raziskave kažejo, da masaža v povezavi z raztegovanjem lahko zelo koristi pri zmanjševanju ali odpravi bolečin v križu. Tajska masaža je odlična za sproščanje mišic, fleksibilnost, mobilnost, krepitev sklepov in pomaga pri zdravljenju kroničnih sorodnih težav.

Poizkusite s terapijo tajskih masaž: 30min masaža 25,00 Eur, 50min masaža 35,00 Eur

 
Poizkusite s terapijo tajskih masaž: 30min masaža 25,00 Eur; 50min masaža 35,00 Eur...               Pokličite 040 83 73 63
 

Tradicionalna tajska masaža je masaža globokega pritiska in raztezanja, je oblika vzhodne medicine, za reševanje bolečin v spodnjem delu hrbta. Tajska masaža je prava odločitev pri težavah s križem.

Privoščite si odlično tajsko masažo v Ljubljani. Več na 040 83 73 63

 

Najbolj gledano

narocila-icon

Naročila na

040 83 73 63

cenik-icon

Cenik

Masaže, peelingi in darilni boni.

galerija-icon

Galerija

Prijeten ambient, vzhodnjaški stil.

Delovni čas

Ponedeljek - Sobota

 10.00h - 22.00h

Nedelja

Zaprto

Darilni boni

darilni-bon-nl
Deprecated: Function split() is deprecated in /home/zdravozi/chaothai.si/plugins/content/cedit_articlefooter.php on line 33

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/zdravozi/chaothai.si/plugins/content/cedit_articlefooter.php on line 35

MASAŽA Z AROMA. OLJI

Danes 10% popust

Pokličite zdaj na

040 83 73 63

Nazadnje dodano

Najbolj brano

Ključne besede

Naroči darilni bon

dostava-darilni-bon

Narejeno zJoomla!