You are now being logged in using your Facebook credentials
Pasica
English (United Kingdom)Slovenian (SI)

Iskalnik

Kje se nahajamo


Klik na zemljevid


Bolečine V Nogah
Bolečine v nogah
Bolečine - Bolečine v nogah

Bolečine v nogah

bolecine v nogahNoge so prvi in zadnji del telesa, ki se dotakne tal, zagotavljajo podporo pri hoji in teku. Bolečina v peti, na podplatu ali bolečina v kateri koli drugi mišici na nogi, nam lahko povroči nemalo težav, tudi največje korenjake lahko spravi na kolena oz. jih zadrži na postelji. Onemogoča normalno hojo, kaj šele tek in druge športne aktivnosti. Ogromo mišic je povezanih s spodnjim delom stopala oz. gležnjem, zato je pomembno, da mišice krepimo ter z masažo kontroliramo njihovo moč in gibljivost.

Čeprav je bolečina v nogah pogost pojav po poškodbi noge, se lahko bolečina pojavi tudi zaradi drugih zdravstvenih razlogov ali netraumatskih razlogov.

Bolečina v nogah je lahko posledica poškodbe ali vnetja določenih delov kot so npr. kosti, sklepi, mišice, kite, ligamenati, krvne žile, živci in koža. Bolečina v nogah je lahko posledica težav drugih delov telesa. V kolikor imamo težave s hrbtenico, križem, trtico in podobne težave, lahko te izzovejo bolečine v nogah ali mravlinčenje.

 
Cenik masaže nog: 30min/26,00 Eur; 50min/40,00 Eur; 80min/50,00 Eur
 

Kako lajšati bolečine v nogah?

Na voljo imamo več različnih masaž za lajšanje bolečin v nogah. Krožno gibanje rok in gnetenje pomaga pri cirkulaciji, kar stimulira hitrejše zdravljenje.

 

Najboljša masaža za bolečine v nogah je tajska masaža nog.

Tajska masaža nog vključuje masažo stopal in nog ter zadnjice. Tajska masaža nog je poživljajoča in zelo sproščujoča. Masaža nog je globoka masaža, ki vključuje tudi raztezanje. Pri tajski masaži nog maserka uporablja poleg svojih prstov, dlani in komolcev tudi kolena ter leseno palico.

Ko začutite bolečine v nogah, stopalih ali kolenih, si privoščite tajsko masažo nog.

Cenik masaže nog: 30min - 26,00 Eur, 50min - 40 Eur, 80min - 50 Eur

 

Privoščite si odlično tajsko masažo v Ljubljani. Več na 040 83 73 63

 

Najbolj gledano

narocila-icon

Naročila na

040 83 73 63

cenik-icon

Cenik

Masaže, peelingi in darilni boni.

galerija-icon

Galerija

Prijeten ambient, vzhodnjaški stil.

Delovni čas

Ponedeljek - Sobota

 10.00h - 22.00h

Nedelja

Zaprto

Darilni boni

darilni-bon-nl
Deprecated: Function split() is deprecated in /home/zdravozi/chaothai.si/plugins/content/cedit_articlefooter.php on line 33

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/zdravozi/chaothai.si/plugins/content/cedit_articlefooter.php on line 35

MASAŽA Z AROMA. OLJI

Danes 10% popust

Pokličite zdaj na

040 83 73 63

Nazadnje dodano

Najbolj brano

Ključne besede

Naroči darilni bon

dostava-darilni-bon

Narejeno zJoomla!