You are now being logged in using your Facebook credentials
Pasica
English (United Kingdom)Slovenian (SI)

Iskalnik

Kje se nahajamo


Klik na zemljevid


Bolečine V Vratu
Bolečine v vratu
Bolečine - Bolečine v vratu

Bolečine v vratu

Rešitev: Terapevtska tajska masaža

bolecine-v-vratuBolečine v vratu in bolečine v ramenih so zelo pogoste pri večini ljudi. Določeni dejavniki povzročajo, da so mišice napete, vnete in občutljive, kar je glavni razlog za bolečine . Trzanje mišic je lahko zelo boleče.

Zakaj ljudje prenašajo takšne bolečine, če vedo, da jih lahko blažimo ali celo naredimo, da te izginejo? Masaža je varen in učinkovit način zdravljenja teh bolečin, je odlična terapija za našo telesno in duševno napetost.

Tajska masaža je zelo učinkovita in sproščujoča. Tajska masaža lahko zmanjša bolečino in poveča obseg gibanja v vratu in ramenih z mehčanjem mišic oz. mišičnih vozlov, ki so pogost vzrok za mišične krče. Sprostitev krčev v mišicah lahko razbremeni pritisk na živce v vratnem in ramenskem delu.

Bolečine v vratu lahko ohromijo vse naše običajne življenjske aktivnosti, poleg tega, so pogost vzrok za glavobole. Nihče si ne želi hudih glavobolov in bolečin v vratu. Zato zaživite življenje brez kroničnih glavobolov in bolečin v vratu s pomočjo terapevtske tajske masaže.

Mnenje stranke: »Glavoboli in bolečine v vratu so postali del mojega vsakdanjika. Sem mislil, da bom moral z njimi živeti preostanek svojega življenja. Šele ko sem našel tajske maserke, ki izvajajo terapevtsko tajsko masažo sem spoznal, da lahko živim svoje življenje brez bolečin in uživam v njem brez skrbi o svojih ogromnih dolgotrajnih glavobolih in bolečinah v vratu.« Miha D.

S tajsko masažo si lahko povrnete življenje, na ta način, da se poslovite od glavobolov in bolečin v vratu.

Mini paket 30 minutnih masaž za lajšanje bolečin v vratu: 6 masaz (5+1 gratis) s 15% popustom = 110,50 Eur 130,00Eur

Maxi paket 30 minutnih masaž za lajšanje bolečin v vratu: 12 masaz (10+2 gratis) s 25% popustom = 195,00 Eur 260,00Eur

Glede termina ter kako pogosto prihajte na masazo - vam bo svetovala izbrana maserka, ko opravite prvo terapijo oz. masazo.

Privoščite si odlično tajsko masažo v Ljubljani. Več na 040 83 73 63

 

Najbolj gledano

narocila-icon

Naročila na

040 83 73 63

cenik-icon

Cenik

Masaže, peelingi in darilni boni.

galerija-icon

Galerija

Prijeten ambient, vzhodnjaški stil.

Delovni čas

Ponedeljek - Sobota

 10.00h - 22.00h

Nedelja

Zaprto

Darilni boni

darilni-bon-nl
Deprecated: Function split() is deprecated in /home/zdravozi/chaothai.si/plugins/content/cedit_articlefooter.php on line 33

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/zdravozi/chaothai.si/plugins/content/cedit_articlefooter.php on line 35

MASAŽA Z AROMA. OLJI

Danes 10% popust

Pokličite zdaj na

040 83 73 63

Nazadnje dodano

Najbolj brano

Ključne besede

Naroči darilni bon

dostava-darilni-bon

Narejeno zJoomla!