You are now being logged in using your Facebook credentials
Pasica
English (United Kingdom)Slovenian (SI)

Iskalnik

Kje se nahajamo


Klik na zemljevid


Napotki Pri Nakupu Darilnega Bona
Napotki pri nakupu darilnega bona
Darilni bon - Napotki pri darilnem bonu


Pri nakupu darilnega bona za masažo, je pomembno upoštevati nekaj napotkov.

darilni bon nakup

Priporočljivo je, da se masaže izvajajo na osebnem nivoju, v prijetnem okolju, tako da je stranki čimbolj udobno in da se stranka resnično sprosti. Če ima oseba, kateri želite podariti masažo kot darilo, težave z mišicami, rameni, bolečine v vratu, križu ali nogah, je mogoče pod stresom, veliko dela in si želi malo razvajanja, potem je darilni bon za masažo odlična ideja!

Ko iščete kvaliteten salon, povprašajte kdo izvaja masaže in ali imajo maserke ustrezne diplome za izvajanje tajske masaže. Prav tako je pomembna čistoča salona in delovnih pripomočkov.

 
V masažnem salonu Chaothai nudimo individualen pristop, kvalitetne tajske masaže v prijetnem azijskem ambientu. Vabljeni!
 

Masažni salon z dobrimi referencami in dobrimi maserji nima najnižjih cen, prav tako si ne želite podariti masaže nižje kakovosti v neurejenem salonu. Eno urna masaža je lahko vse od 30 do 70 eur. Vseeno bodite pozorni, kajti če je cena visoka, še ne pomeni, da so masaže kvalitetne. Kot smo pisali že prej, malo se pozanimajte o izbranem masažnem salonu.

V kolikor boste darilni bon prevzeli v salonu, povprašajte če si lahko ogledate masažne sobe, ali so čiste, udobne ter prijetne. Mogoče boste razočarani, ko boste videli, da je masažna soba zelo majhna, polna krame, masažna miza pa stisnjena v kot.

masazna sobaČiste in urejene masažne sobe so ključ za odlično terapijo, prav tako je pomembno da ni preveč hrupa, da so luči pravilno zatemnjene ter v ozadju tiha sproščujoča glasba. V tako urejenem masažnem salonu bodo doživeli pravo sprostitev.

Darilni bon za masažo je čudovita ideja za darilo za nekoga, ki potrebuje malo sprostitve in razvajanja. V kolikor boste sledili navodilom, ne le, da bo darilo lepo sprejeto, hvaležni vam bodo za čudovito izkušnjo.

 
masaza-iconZa naročilo darilnega bona pokličite na 040 83 73 63 ali izpolnite >> spletni obrazecnarocilo darilni bon
 

Privoščite si odlično tajsko masažo v Ljubljani. Več na 040 83 73 63

 

Najbolj gledano

narocila-icon

Naročila na

040 83 73 63

cenik-icon

Cenik

Masaže, peelingi in darilni boni.

galerija-icon

Galerija

Prijeten ambient, vzhodnjaški stil.

Delovni čas

Ponedeljek - Sobota

 10.00h - 22.00h

Nedelja

Zaprto

Darilni boni

darilni-bon-nl
Deprecated: Function split() is deprecated in /home/zdravozi/chaothai.si/plugins/content/cedit_articlefooter.php on line 33

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/zdravozi/chaothai.si/plugins/content/cedit_articlefooter.php on line 35

MASAŽA Z AROMA. OLJI

Danes 10% popust

Pokličite zdaj na

040 83 73 63

Nazadnje dodano

Najbolj brano

Ključne besede

Naroči darilni bon

dostava-darilni-bon

Narejeno zJoomla!