You are now being logged in using your Facebook credentials
Pasica
English (United Kingdom)Slovenian (SI)

Iskalnik

Kje se nahajamo


Klik na zemljevid


Darila Za Posebne Priložnosti
Dan žena
Posebne priložnosti - Dan žena

Full body Antistresno razvajanje z masažo in pilingom ob dnevu žena

dan ženaMarsikatera ženska se ne bi strinjala z izjavo, da smo ženske in moški pod enakim stresom. Zakaj? Ženske imamo veliko več nalog v svojem prenatrpanem urniku in po tem sklepajoč smo deležne veliko večjega stresa. Verjetno se marsikateri moški trenutno drži za glavo. :)

Drage dame, približuje se 8. marec, svetovni dan žena in ko potrka na vrata, bodite pripravljene, privoščite si oddih! Kaj je lahko boljšega od antistresne masaže in body pilinga?!

Tudi najmočnejši in najbolj pridni si privoščijo oddih. Zakaj si ne bi še vi? Odpočijte svoje CELO telo!

Full body 80 minutno Antistresno razvajanje z masažo in pilingom, ki vključuje 50 minutno antistresno masažo celega telesa in 30 minutni body piling.

Pri antistresni masaži je maserka najbolj osredotočena na tako imenovane vroče točke - zgornji del hrbta, vrat ter ramenski obroč, kar pa seveda ne pomeni, da se ne bo dotaknila nog, stopal in spodnjega dela hrbta. Masaža je namenjena sprostitvi napetih mišic v področjih kjer se te težave najpogosteje pojavljajo, bodisi zaradi življenjskega stila ali dela v službi.

Po opravljeni sproščujoči masaži celotnega telesa, vas bo maserka pocrkljala še s kokosovim pilingom, ki pomaga tako, da pospeši proces obnavljanja kože. Vaša koža bo bolj gladka in napolnjena z vitamini.

Ni boljšega sprostitvenega programa ob dnevu žena. Vprašanje je samo, ali si boste vzele čas zase? Vam ga bo vaš dragi privoščil?

dan-zena-darilo

 
Valentinovo
Posebne priložnosti - Valentinovo
Darilo za Valentinovo
Vec o ponudbi
Vec o ponudbi

Ponudba velja do 28.1.2013. Popusti se med seboj ne seštevajo.

 
Tajska masaža kot novoletno darilo

Vsi so navdušeni nad tajsko masažo

Zakaj podariti darilni bon za tajsko masažo?

  • Služi svojemu namenu - preseneti in razveseli
  • Profesionalna masaža, ki obudi najboljše občutke v osebi
  • Nevsakdanja izkušnja
  • Darilo dizajnersko oblikovano in vloženo v materiale visoke kvalitete.

Darilni bon za tajsko masažo je dragoceno in nepričakovano presenečenje dobrega okusa, ki kaže na to, da cenite svoje prijateljstvo. 

 
Spodaj si oglejte posebno ponudbo!
 

Odlično darilo, ki se prilega vsem ne glede na spol in leta. Posebej primerno za novoletna darila.

darilni-bon-nl

Katere oblike masaž se najpogosteje izberejo na nakup darilnega bona:

30 min
26,00 € 20,80 €
27,00 € 21,60 €
28,00 € 22,40 €
50 min
40,00 €29,90 €
45,00 € 36,00 €
43,00 € 34,40 €
80 min
50,00 € 40,00 €
58,00 € 46,40 €
53,00 € 42,40 €

Ne spreglejte: Tajska masaža z aromatičnimi olji sedaj z 25% popustom = 40,00 Eur = 29,90 Eur. Ponudba velja do 15.1.2014. Darilni boni veljajo 6 mesecev od nakupa.

Za naročilo pokličite na 040 83 73 63 ali KLIKNI TU ZA NAROČILO .

V kolikor kupujete večje število darilnih bonov, vam priporočamo spodnjI paket.

Novoletni paketi bonov

Paket masaž z aromatičnimi olji 5+1 gratis
50 min
240,00 Eur = 149,50 Eur

*Ponudba velja do 15.1.2014. Darilni veljajo 6 mesecev od nakupa.

KLIKNI TU ZA NAROČILO

 


 
Mišicam se povrne moč, sklepi postanejo bolj gibljivi, koža je bolj voljna in elastična, telo je bolj energično ter splošno počutje se nam izboljša.
 

Odkrijte veselje ne samo ob dajanju temveč tudi ob prejemanju te čudovite izkušnje. Tudi vi si zaslužite poklon zase. Se vam morda približuje vaš rojstni dan? Razmislite o namigih, na kakšen način boste sporočili svojim najbližjim, da bi bili zelo veseli darilnega bona za tajsko masažo. Namig: všečkajte našo facebook stran, ter komentirajte katero izmed naših objav, prepričani smo, da bodo opazili.

Kratek povzetek tajske masaže: Mišicam se povrne moč, sklepi postanejo bolj gibljivi, koža je bolj voljna in elastična, telo je bolj energično ter splošno počutje se nam izboljša.

 
 Ne pozabite! Darilni bon za tajsko masažo je dragoceno in nepričakovano presenečenje dobrega okusa, ki kaže na to, da cenite svoje prijateljstvo. Za naročilo darilnih bonov - klikni tu!
 

 
Darilo za materinski dan
Posebne priložnosti - Materinski dan

Darilo za materinski dan

materinski danMame so prave bojevnice, ulovijo vsak trenutek svojih otrok, slišijo vsak njihov jok, negujejo vsako malo praskico, poleg tega pa še skrbijo za očeta. :)

Danes je materinski dan, vsekakor poskrbite, da se boste mami zahvalili za vse kar je naredila za vas. Vedno so ji bile všeč vaše male ustvarjalne delavnice v šoli kot npr. prva voščilnica z voščenkami ali glineni pepelnik iz tretjega razreda. Sigurno ji je bil zelo všeč in verjetno ga še vedno nekje hrani. :)

Kar sedaj resnično potrebuje je nekaj trenutkov razvajanja v rokah izkušene tajske maserke, da sprosti svoje telo in duha. Ena ura razvajanja samo za njo, brez skrbi za druge.

Poskrbeli bomo za njene potrebe, za kar vam bo resnično hvaležna. Termin za masažo lahko enostavno rezervirate s klicem na 040 83 73 63 ali naročite darilni bon, ki ga lahko izkoristi v 6ih mesecih, takrat ko ji bo to najbolj ustrezalo.

Mamice, želimo vam lep materinski dan in še veliko lepih trenutkov z vašimi sončki.

 
masaza-iconHITRA DOSTAVA ALI OSEBNI PREVZEM    Za naročilo darilnega bona pokličite na 040 83 73 63 ali >>> izpolnite spletni obrazec!    ZELO ENOSTAVNO NAROČILO narocilo darilni bon
 

 


Najbolj gledano

narocila-icon

Naročila na

040 83 73 63

cenik-icon

Cenik

Masaže, peelingi in darilni boni.

galerija-icon

Galerija

Prijeten ambient, vzhodnjaški stil.

Delovni čas

Ponedeljek - Sobota

 10.00h - 22.00h

Nedelja

Zaprto

Darilni boni

darilni-bon-nl
Deprecated: Function split() is deprecated in /home/zdravozi/chaothai.si/plugins/content/cedit_articlefooter.php on line 33

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/zdravozi/chaothai.si/plugins/content/cedit_articlefooter.php on line 35

MASAŽA Z AROMA. OLJI

Danes 10% popust

Pokličite zdaj na

040 83 73 63

Nazadnje dodano

Najbolj brano

Ključne besede

Naroči darilni bon

dostava-darilni-bon

Narejeno zJoomla!