You are now being logged in using your Facebook credentials
Pasica
English (United Kingdom)Slovenian (SI)

Iskalnik

Kje se nahajamo


Klik na zemljevid


Anticelulitna Masaža
Anticelulitna masaža
Masaža - Anticelulitna masaža

Anticelulitna masaža

anticelulitna masažaNajhujša nočna mora vsake ženske je celulit na telesu, zlasti na nogah in trebuhu. Kot lahko razberemo iz imena opisane masaže, z anticelulitno masažo vplivamo na zmanjšanje celulita. Anticelulitna masaža blaži maščobno tkivo pod kožo in mehča kožo. Takšna masaža dramatično poveča krvni pretok, cirkulacijo. Ta masaža pomaga zmanjšati videz maščobe in pomaga pri odstranjevanju odvečne tekočine, blaži utrujene mišice in izboljša prekrvavitev. 

Nekatere oblike anti celulitne masaže se lahko uporabljajo za razpad neželenega tkiva, kot so globoke brazgotine in celulit. Potrebno se je zavedati, da anticelulitna masaža aktivira limfni sistem in poveča pretok, zato je zelo pomembno, da se izvaja v smeri proti srcu.

Pri anticelulitni masaži koristimo tudi naravna rastlinska olja, v katero so dodana naravna eterična olja. Najbolj znan recept za anticelulitno masažo je mešanica medu in eteričnega olja pomaranče. Eterična olja so dobro raztopljajo v medu. Eterična olja prispevajo k odstranjevanju odvečne tekočine in izgorevanju maščob.

Za težave s celulitom je najbolj priporočena anticelulitna masaža. Anticelulitna masaža v kombinaciji s tajsko maserko je odlična ideja. Po masaži se ženske počutijo bolj privlačne in zaželene.

Doma pripravljena različna anticelulitna mazila ter samomasaža so vsekakor priporočljiva orodja za boj proti celulitu, vendar zaupajte svojo lepoto tudi profesionalcem. Sanje in želje vsake ženske so, da je lepa in zdrava. Poizkusite s programom tajske anticelulitne masaže, čez čas boste opazili prave rezultate, vaše sanje se bodo uresničile.

Privoščite si odlično tajsko masažo v Ljubljani. Več na 040 83 73 63

 

Najbolj gledano

narocila-icon

Naročila na

040 83 73 63

cenik-icon

Cenik

Masaže, peelingi in darilni boni.

galerija-icon

Galerija

Prijeten ambient, vzhodnjaški stil.

Delovni čas

Ponedeljek - Sobota

 10.00h - 22.00h

Nedelja

Zaprto

Darilni boni

darilni-bon-nl
Deprecated: Function split() is deprecated in /home/zdravozi/chaothai.si/plugins/content/cedit_articlefooter.php on line 33

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/zdravozi/chaothai.si/plugins/content/cedit_articlefooter.php on line 35

MASAŽA Z AROMA. OLJI

Danes 10% popust

Pokličite zdaj na

040 83 73 63

Nazadnje dodano

Najbolj brano

Ključne besede

Naroči darilni bon

dostava-darilni-bon

Narejeno zJoomla!