You are now being logged in using your Facebook credentials
Pasica
English (United Kingdom)Slovenian (SI)

Iskalnik

Kje se nahajamo


Klik na zemljevid


Masaža S Kamni
Masaža s kamni
Masaža - Masaža s kamni

Masaža z vročim in hladnim kamenjem ali Hot stone massage

Masaža s kamniPotopite se v morje sprostitve. Pozabite na vse okoli sebe, vse svoje skrbi in težave. Čarobni urok lahko dobite če poizkusite masažo s kamni. Topli, pomirjajoči, gladki, bogati z minerali v kombinaciji s posebnimi olji boste ustvarili pozitiven pretok energije, ravnotežja in harmonije, ki sprošča mišice.

Masaža z vročimi in hladnimi kamni je postala dokaj priljubljena oblika masaže v zadnjih letih pri nas. Pri masaži s vročimi in hladnimi kamni maser uporablja kamne kot podaljšek svoje roke, ali pa ti le mirno ležijo na vašem telesu, ko maser masira druge dele telesa. Toplina zagotavlja globoko sprostitev in ogreva otrdele/zakrnjene mišice.

To vrsto masaže so uporabljali še Indijanci za zdravljenje bolečih mišic.

Kakovostno zdravljenje je odvisno od tega, kako izkušen in usposobljen je terapevt oz. maser.

Naravno oblikovani bazaltni vulkanski kamni so črne barve in absorbirajo ter zadržujejo toploto. Predno pričnete z masažo, jih je maserka že segrela v vodi na temparaturi od 120 do 150 stopinj. Običajno se terapije začne tako, da ležite na trebuhu z obrazom obrnjenim proti blazini in maserka začne z vašim hrbtom. Najprej maserka ogreje telo z navadno masažo, nato šele z masažo s kamni v rokah. Medtem ko se kamni s časom ohlajajo jih maserka redno menjava z vročimi. Maserka uporablja kamne razlličnih oblik in velikosti, veliki kamni so za velike mišice, manjši kamni za manjše mišice.

Masaža z vročimi in hladnimi kamni ni primerna za srčne bolnike, diabetike, bolnike z visokim krvnim pritiskom ali če uporabljate kakršne koli pripomočke za redčenje krvi. Prav tako masaža z vročimi in hladnimi kamni ni primerna za nosečnice ter osebe s sončnimi opeklinami.

Če so vaši dnevi polni stresa, ki povzroča številne težave in bolezni, potem si vzemite čas in poizkusite eno od naših masaž v ponudbi v masažnem salonu v Ljubljani Chaothai.

Privoščite si odlično tajsko masažo v Ljubljani. Več na 040 83 73 63

 

Najbolj gledano

narocila-icon

Naročila na

040 83 73 63

cenik-icon

Cenik

Masaže, peelingi in darilni boni.

galerija-icon

Galerija

Prijeten ambient, vzhodnjaški stil.

Delovni čas

Ponedeljek - Sobota

 10.00h - 22.00h

Nedelja

Zaprto

Darilni boni

darilni-bon-nl
Deprecated: Function split() is deprecated in /home/zdravozi/chaothai.si/plugins/content/cedit_articlefooter.php on line 33

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/zdravozi/chaothai.si/plugins/content/cedit_articlefooter.php on line 35

MASAŽA Z AROMA. OLJI

Danes 10% popust

Pokličite zdaj na

040 83 73 63

Nazadnje dodano

Najbolj brano

Ključne besede

Naroči darilni bon

dostava-darilni-bon

Narejeno zJoomla!