You are now being logged in using your Facebook credentials
Pasica
English (United Kingdom)Slovenian (SI)

Iskalnik

Kje se nahajamo


Klik na zemljevid


Masaža Za Starejše
Masaža za starejše
Masaža - Masaža za starejše

Zakaj masaža za starejše?

masaza za starejseEden najpogostejših vzrokov pri starejših zakaj obiščejo svojega zdravnika, so mišično skeletne bolečine

Z vedno višjo starostno mejo v Sloveniji, starejši od 50 let, se v našem masažnem salonu pogosto srečujemo z bolečinami v hrbtenici, križu, kolkih, vratu, sklepih in okončinah. Pogosta bolezen, ki jih spremlja, še posebno starejše gospe, je osteoporoza, kjer smo še posebej pozorni.

Z masažo ohranjamo zdravje, je oblika fizične aktivnosti, z njo izboljšamo imunski sistem, preprečujemo nastanek novih bolezni, pomaga lajšati obstoječe bolezni in poškodbe.

Pri tajski masaži koristimo različne tehnike in discipline. Tajske maserke v salonu Chaothai so izkušene in dobro poznajo težave starejših.

Masaže se izvajajo na velikih blazinah, ki so postavljene na dvignjen pod, ki je v višini kolen, tako da starejši nimajo težav z vstajanjem in ležanjem.

Kot je omenjeno že na začetku, masaža je prilagojena vsakemu posamezniku, masaža je lahko zelo blaga in z zelo malo raztegovanja ali pa močna in veliko raztegovanja. Vse je odvisno od tega, kako boste maserki skomunicirali vaš prag bolečine in ugodja. Maserke vas bodo opazovale in z izkušnjami vedo do katere meje vam je udobno in koristno.

Bodite prepričani, tajska masaža za starejše ni boleča.

 

 
masaza-iconRezervirajte masažo ali se odločite za nakup darilnega bona. Pokličite že danes na 040 83 73 63
 

 

Masaža je na splošno varna, dokler jo izvajajo izkušeni terapevti, vendar ni primerna za vsakogar. Pogovorite se z zdravnikom v primeru:

  • Nepojasnjenih bolečin ali drugih simptomov,
  • opekline ali odprte rane,
  • rak,
  • krvni strdki,
  • zlomi,
  • revmatoidni artritis,
  • huda osteoporoza,
  • nosečnost. 

Pri nekaterih oblikah masaže lahko naslednji dan čutite utrujene mišice. Načeloma masaža ne bi smela biti boleča ali neprijetna. Če se počutite nelagodno ali čutite bolečine, povejte maserki takoj!

Privoščite si odlično tajsko masažo v Ljubljani. Več na 040 83 73 63

 

Najbolj gledano

narocila-icon

Naročila na

040 83 73 63

cenik-icon

Cenik

Masaže, peelingi in darilni boni.

galerija-icon

Galerija

Prijeten ambient, vzhodnjaški stil.

Delovni čas

Ponedeljek - Sobota

 10.00h - 22.00h

Nedelja

Zaprto

Darilni boni

darilni-bon-nl
Deprecated: Function split() is deprecated in /home/zdravozi/chaothai.si/plugins/content/cedit_articlefooter.php on line 33

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/zdravozi/chaothai.si/plugins/content/cedit_articlefooter.php on line 35

MASAŽA Z AROMA. OLJI

Danes 10% popust

Pokličite zdaj na

040 83 73 63

Nazadnje dodano

Najbolj brano

Ključne besede

Naroči darilni bon

dostava-darilni-bon

Narejeno zJoomla!