You are now being logged in using your Facebook credentials
Pasica
English (United Kingdom)Slovenian (SI)

Iskalnik

Kje se nahajamo


Klik na zemljevid


Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja
Tajska masaža - Pogosta vprašanja

Sprostite se! Saj je samo masaža

Opažamo, da so včasih stranke, ki pridejo prvič na masažo, nekoliko zaskrbljene oz. se počutijo nelagodno, ker ne vedo kaj točno naj pričakujejo. Povsem naravno je biti živčen v takšni situaciji, zato smo za vas pripravili nekaj nasvetov za boljšo voljo in samozavest: 

  • Vaša edina naloga je, da se sprostite!

Da, to je to. Globoko vdihnite, izdihnite, in pomirite se. Ne skrbite glede pogovora z maserko med masažo. Razmišljajte samo o sebi in svojem miru. To je vaš čas za počitek. Razbremenite se vseh skrbi. Uživajte v mirni tajski glasbi.

  • Premočan ali prešibak pritisk maserke?

Če vas boli, vsekakor povejte maserki, ali pa ji vsaj zamomljajte. Ne zadržujte se preveč, ker boste samo še bolj napeti in zaradi tega masaža ne bo enako učinkovita. Enako velja za prešibak pritisk maserke. V kolikor si želite močnejše masaže, to skomunicirajte s svojo maserko.

  • Ne skrbite glede svojega videza.

Naše maserke so profesionalke in ne bodo vas sodile po vašem fizičnem izgledu. Maserke so osredotočene na pritisk masaže, napetost mišic in vozle. Njihov cilj je, da dosežejo učinke, ki so bistveni za masažo. V času masaže, ste vedno pokriti z brisačo. Maserka vas delno odkrije samo takrat ko masirajo določen predel. Pri tradicionalni tajski masaži, pa ste oblečeni v kratke tajske hlačke in majčko, ki dobite pri nas.

  • Niso vse masaže in maserke iste ...

Svoje zdravstvene težave in želje je najbolje, da poveste že po telefonu, ko se naročate na termin. Po telefonu vam bomo svetovali katera masaže je najbolj primerna za vas ter koliko minut. Po prvi masaži vam priporočamo, da delite svojo izkušnjo z nami. Pokličite nas na 040 83 73 63 ali pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

 


Najbolj gledano

narocila-icon

Naročila na

040 83 73 63

cenik-icon

Cenik

Masaže, peelingi in darilni boni.

galerija-icon

Galerija

Prijeten ambient, vzhodnjaški stil.

Delovni čas

Ponedeljek - Sobota

 10.00h - 22.00h

Nedelja

Zaprto

Darilni boni

darilni-bon-nl
Deprecated: Function split() is deprecated in /home/zdravozi/chaothai.si/plugins/content/cedit_articlefooter.php on line 33

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/zdravozi/chaothai.si/plugins/content/cedit_articlefooter.php on line 35

MASAŽA Z AROMA. OLJI

Danes 10% popust

Pokličite zdaj na

040 83 73 63

Nazadnje dodano

Najbolj brano

Ključne besede

Naroči darilni bon

dostava-darilni-bon

Narejeno zJoomla!