You are now being logged in using your Facebook credentials
Pasica
English (United Kingdom)Slovenian (SI)

Iskalnik

Kje se nahajamo


Klik na zemljevid


Čokoladna Masaža
Čokoladna masaža
Tajska masaža - Čokoladna masaža

Čokoladna masaža

čokoladna masažaVsaka ženska pa tudi marsikateri moški se zaveda, da se ne da živeti brez zraka in čokolade! Prvega na srečo imamo na pretek, no čokoladnega zadovoljstva pa nikoli dovolj. Ne samo, da je čokolada prisotna v vsaki kuhinji, danes jo lahko najdemo tudi v vseh boljših masažnih salonih. Da, čokolado mažemo po koži za izboljšanje razpoloženja, zmanjšanje stresa ter utrujenosti. Čokoladna masaža je ... vrhunska sprostitev! Zamislite, čisto organsko belo kakavovo maslo profesionalna tajska maserka rahlo segreje s svojimi majhnimi ročicami, nato s kratkimi in dolgimi masažni potegi nanese na vaše telo ... sliši se mamljivo, kajne? Pokličite na 040 83 73 63 ali naročite darilni bon.

Čokoladna masaža se začne in konča s – čokolado!

Toplo belo kakavovo maslo maserka nanese na telo, zaradi katere koža dobiva na elastičnosti, hkrati pa z masažo izboljšamo prekrvavitev in izločanje strupov iz telesa. Čokoladna masaža bo ustvari prijeten občutek topline in vaša koža bo videti sijoča. Prijetno zatemnjen prostor, ambientna tajska glasba in nežne roke maserke – pomembni trije elementi, ki bodo vzpostavili energetsko ravnovestje vaše duha.

Predstavljajte si prostor napolnjen z vonjem čokolade in sladkost pri vdihavanju. Zamislite si celo telo, um, duh in sproščenost globoka kot nikoli prej. To je čokoladna masaža! Čokoladna masaža je odličen način, kako boste našli svoj mir v stresnem obdobju. Privoščite si čokoladno masažo kot nagrado, kot darilo samemu sebi, ker se imate radi. Je edinstveno in razkošno darilo.

Ko je koža dobro naoljena od kakavovega masla, jo občutimo kot svilo, je mehka in gladka. Kdo bi vedel, da ima lahko čokolada takšen učinek na kožo? Čokoladna kakavovo maslo je še posebej toplo primerno v zimskih mesecih. Kakavovo maslo je tudi koristno za strije.

Naslednjič, ko boste razmišljali o darilu, o darilu, ki bo zagotovo osrečilo vsakogar, se spomnite na našo dozo čokolade! Darilni bon za čokoladno tajsko masažo. Za kaj se še vi ne bi prepustili užitkom čokolade? Potopite se vanjo že danes! Pokličite na 040 83 73 63 ali naročite darilni bon.

Privoščite si odlično tajsko masažo v Ljubljani. Več na 040 83 73 63

 

Najbolj gledano

narocila-icon

Naročila na

040 83 73 63

cenik-icon

Cenik

Masaže, peelingi in darilni boni.

galerija-icon

Galerija

Prijeten ambient, vzhodnjaški stil.

Delovni čas

Ponedeljek - Sobota

 10.00h - 22.00h

Nedelja

Zaprto

Darilni boni

darilni-bon-nl
Deprecated: Function split() is deprecated in /home/zdravozi/chaothai.si/plugins/content/cedit_articlefooter.php on line 33

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/zdravozi/chaothai.si/plugins/content/cedit_articlefooter.php on line 35

MASAŽA Z AROMA. OLJI

Danes 10% popust

Pokličite zdaj na

040 83 73 63

Nazadnje dodano

Najbolj brano

Ključne besede

Naroči darilni bon

dostava-darilni-bon

Narejeno zJoomla!